Unieke 360° video zet jou in het middelpunt!

Een interactieve beleving om nooit meer te vergeten!
1 Get Ready

Get Ready

Ga klaar staan op de plaat met maximaal 6 personen.
2 Record

Record

Terwijl de camera draait filmt de infinity360 jouw dansmoves.
3 Scan & Share

Scan & Share

Scan de QR-code en deel de 360 video op al jouw social media kanalen.
4 Tag Ons

Tag Ons

Vergeet ons niet te taggen! @infinity360nl

Instant Entertainment

Bent u opzoek naar iets wat uw evenement uniek maakt? Infinity360 is dé perfecte manier om uw evenement onvergetelijk te maken.
De Infinity360 is te boeken voor elk type evenement. Wij kunnen de videobooth plaatsen op babyshowers, bruiloften en verjaardagen, maar ook op grotere evenementen zoals bedrijfsfeesten, festivals en beurzen. De videobooth kan zowel binnen als buiten staan.

De Infinity360 wordt door ons bezorgd en opgezet. Er is altijd iemand van team Infinty360 aanwezig om de gasten te begeleiden en te helpen. Het enige dat wij van u nodig hebben is een ruimte van minimaal 3m bij 3m, waar de videobooth veilig kan staan.

Heeft u speciale wensen betreft de aankleding of wilt u grappige foto props erbij, dan kunt u dat altijd met ons bespreken. Samen maken wij er een top dag van!

Instant Sharing

Kent u dat, dagen wachten tot video’s in de groepschat worden doorgestuurd of eindelijk op een website staan? Dat is nu verleden tijd! In nog geen halve minuut heeft u uw unieke Infinity360 video op uw mobiel. Terwijl u danst draait de 360 camera een paar seconden om u heen. De video wordt nu opgenomen. Na de opname verschijnt uw persoonlijke QR-code direct op het tvscherm naast de booth. Door de code te scannen heeft u de 360 video meteen op uw telefoon en kunt u deze delen op social media of doorsturen naar familie en vrienden.

Wist u dat 360 video’s ook leuk zijn om uzelf of een product te promoten? Huurt u de Infinty360 dan krijgt u van ons alle video’s van het event nageleverd.

Instant Lease

Wij bieden een shortlease optie van 6 maanden en een longlease optie van 12 maanden. Na goedkeuring van uw aanvraag heeft u de booth binnen 1 week in huis. Voor meer informatie hierover kunt u een mail sturen.

Agenda

Evenementen

Reserveer nu!

Instagram

infinity360nl

7693284_logo_apps_social media_tiktok

@infinity360nl

Facebook

coming soon

7693296_apps_social media_messenger_whatsapp_logo

(+31) 06 455 860 90

Nieuwsbrief

Via onze nieuwsbrief houden wij jou op de hoogte van Infinity 360° nieuws en events.